Jungman Jansson

Onsdag 7/12, torsdag 8/12 och fredag 9/12 är restaurangen fullbokad under lunchen.

 

Lunch på Jungman Jansson


Dagens lunch | måndag till fredag från kl. 11.30 till kl. 15.00 

I dagens lunch ingår val av fisk, kött eller sallad samt sallad, hembakat bröd och kaffe för 145/160kr. Dagens lunch serveras i vår bardel samt på vår terrass vid vackert väder - vi tar bara emot bordsbokningar för dagens lunch om man är ett sällskap på 10 personer eller fler, annars är det bara att komma in.  

Affärslunch | måndag till fredag från kl. 11.30 till kl. 15.00.

Vår affärslunch serveras i matsalen samt på vår terrass vid vackert väder. Kostnaden för förrätt samt varmrätt är 405kr och för endast varmrätt 265 kr. Varmt välkommen att boka bord till affärslunchen! 

’Vad är det för dagens på onsdag nästa vecka?’

Vi har all förståelse för att man gärna vill planera inför sitt besök eller tajma in favoritfisken nästa vecka -  men vad det exakt blir för ’dagens’ vet vi först samma morgon. Vi har nämligen tagit fasta på att det vi serverar varje dag inte bara smakar gott, utan att det också ger god eftersmak för framtiden och att det gör gott för plånboken. Därför gör vi våra inköp för ’dagens’ och affärslunchen varje morgon. På så sätt kan vi med respekt för tillgången erbjuda er riktigt fin fisk för lunchpengarna samt anpassa vårt val av råvaror efter vad som är i säsong och driva en hållbar restaurang.

På vår facebook-sida hittar du information om vad vi serverar just idag!

 

 

 

Jungman Jansson | Önnereds Brygga | 031-45 85 80 | info@jungmanjansson.com