Jungman Jansson

Lunch på Jungman Jansson

 

Dagens lunch | måndag till fredag från kl. 11.30 till kl. 15.00 

I dagens lunch ingår val av fisk, kött eller sallad samt salladsbuffé, hembakat bröd och kaffe för 130kr. Dagens lunch serveras i vår bardel samt på vår terrass vid vackert väder - vi tar ej emot bordsbokningar för dagens lunch.  

 

Affärslunch | måndag till fredag från kl. 11.30 till kl. 15.00 

Vår affärslunch serveras i matsalen samt på vår terrass vid vackert väder. Kostnaden för förrätt samt varmrätt är 385kr och för endast varmrätt 255 kr. Varmt välkommen att boka bord till affärslunchen!

 

’Vad är det för dagens på onsdag nästa vecka?’

Vi har all förståelse för att man gärna vill planera inför sitt besök eller tajma in favoritfisken nästa vecka -  men vad det exakt blir för ’dagens’ vet vi först samma morgon. Vi har nämligen tagit fasta på att det vi serverar varje dag inte bara smakar gott, utan att det också ger god eftersmak för framtiden och att det gör gott för plånboken. Därför gör vi våra inköp för ’dagens’ och affärslunchen varje morgon. På så sätt kan vi med respekt för tillgången erbjuda er riktigt fin fisk för lunchpengarna samt anpassa vårt val av råvaror efter vad som är i säsong och driva en hållbar restaurang. Men följ oss på Facebook - där uppdaterar vi ibland vad som serveras på dagens lunch.

 

 

Jungman Jansson | Önnereds Brygga | 031-45 85 80 | info@jungmanjansson.com