Jungman Jansson

Vi har skapat stämningsfulla arrangemang i snart 30år!

Precis invid havet, på Önnereds brygga ligger en av Sveriges mest folkkära restauranger. Här har familjer i generationer och företag träffats för dop, bröllop, farväl och fest. 

 
I våra stora ljusa lokaler, med panoramafönster ut över havet och vackra Eskils kanal, har vi möjlighet att välkomna sällskap upp till 150 personer. Här finns dansgolv, inglasad stor terrass och bar. Men även om vår lokal och plats är storslagen är det ändå vår mat vi är mest kända för. Här serveras stora sällskap varm mat som håller högsta kvalité.

Genom åren har hundratals bröllop och fester arrangerats här. Detta har gett oss den rutin och erfarenhet som krävs för att du som arrangör ska kunna överlåta festen åt oss och själv kunna delta i och njuta av den.

Varje fest och tillställning är unik, därför inleds alltid ditt arrangemang hos oss med ett personligt möte. Vi diskutera dina önskningar, prisbild och förhoppningar och delar med oss av våra erfarenheter. Vi introducerar dig även till våra samarbetsparters som hjälper till med allt ifrån dekoration och planering till musik och vacker transport till havs.

Lördagar under sommarhalvåret behöver ni vara minst 75 personer för att abonnera restaurangen. Vardagar och under vinterhalvåret har vi möjlighet att välkomna mindre sällskap.

Hör gärna av dig till oss på nummer: 031-45 85 80 eller via info@jungmanjansson.com för mer information.

Jungman Jansson | Önnereds Brygga | 031-45 85 80 | info@jungmanjansson.com