Jungman Jansson

Bjud till fest vid havet

Bröllop, jubileum, högtider, företagsfester, julbord...

hus01.jpg

En höjdpunkt man minns.

En lyckad fest är en höjdpunkt man minns. Vi på Jungman Jansson erbjuder helhetslösningar för sällskap från 10 till 250 personer. Här får ni hjälp med alla rutiner så att ni kan ägna er åt er själva och gästerna. Och gästerna kan ägna sig åt att njuta av festen, maten, servicen och den fantastiska miljön vid havet. Du kan boka dina arrangemang på lördagar, men även vardagskvällar under hela året. Vi ger er all den service och uppmärksamhet som krävs för en lyckad tillställning.

bord01.jpg

Bord med havsutsikt.

Många som besöker Göteborg - på västkusten - förvånas av att det finns så få restauranger vid havet. På Jungman Jansson kan man dock njuta av både kobbar och skär, fiskebåtar, sjöbodar och den berömda Eskils kanal. Men framför allt av havets alla läckerheter.

stefan.jpg

Stefan & Stefan bjuder till.

Precis som man kan förvänta sig handlar mycket av våra specialiteter om fisk och skaldjur. Om det sedan är havet eller kocken, Stefan Zeko, som skapar sensationen, låter vi vara osagt. Fisk är dock inte allt. Här kan man få uppleva det mesta från husmanskost till finaste gourmetmat.
De gäster som dagligen besöker oss över lunch, erbjuds dagens rätt och salladsbuffé. På affärslunchen serveras det bästa från menyn och ofta står även västkustbuffén uppdukad.
Kvällarna under vinterhalvåret ägnar vi helt åt privata arrangemang, allt från viltkvällar eller matlagning med Stefan & Stefan, till stora kalas för familjefiranden eller företagsfester.

Sedan vi öppnade Jungman Jansson 1995 har Önnereds Brygga blivit en folkkär plats för alla tänkbara tillfällen under årets alla tider.

mat01.jpg

Catering och festfix.

Genom åren har vi utvecklat en cateringverksamhet som nu förser de flesta av arrangemang med både varm och kall mat. Vi har hela programmet för lyckade fester och middagar. Vill ni så ordnar vi allt från glas och porslin till personal och musikunderhållning. Vi har direktkontakt med ledande arrangörer för allehanda framträdanden med ljud och ljus samt DJ's. Är festen hos oss, rekommenderar vi båtfärd hit, även den kan med fördel bokas genom oss.

Jungman Jansson | Önnereds Brygga | 031-45 85 80 | info@jungmanjansson.com